WARIANT I
Zupa cebulowa z grzankami
Danie gorące podane na półmiskach po 2 porcji / os
Polędwiczki wieprzowe faszerowane serem i warzywami Kurczak w sezamie Pstrąg zapiekany pod pierzynką sera i migdałów Ziemniaki z wody z koperkiem, frytki Zestaw świeżych warzyw - mizeria , sałatka wiosenna, młoda kapusta z sosem, pomidor z cebulą
Sok , woda mineralna
Deser fantazja lodowa z owocami
Kawa , herbata Owoce sezonowe
Przekąski
Rolada drobiowa ze szpinakiem na sosie żurawinowym Łosoś z musem jogurtowym Sałatka caprezze Sałatka gyros
|
WARIANT II
Krem brokułowy z prażonymi migdałami
Danie gorące podane na półmiskach po 2,5 porcji / os
Sakiewka drobiowa z serem i szynką Polędwiczki wieprzowe w sosie kurkowym Sandacz podany na pęczaku z okrasą boczkową Ziemniaki z wody z koperkiem, frytki Zestaw świeżych warzyw - mizeria , sałatka wiosenna, młoda kapusta z sosem, pomidor z cebulą Sok , woda mineralna
Deser puchar lodowy z owocami i bitą śmietaną
Kawa , herbata Owoce sezonowe
Przekąski
Rolada łososiowo- Szpinalowa Indyk faszerowany z żurawiną Pasztet z pistacjami Sałatka z grillowanym kurczakiem Sałatka nicejska
|